Wat doen we

Wij verzorgen met onze auto GINAF 6×6 WS met laadkraan allerlei transporten in de grond-, weg-, en waterbouw. Wij vervoeren dus onder andere asfalt, zand, grind, grond, stenen etc.

 

Doordat de auto is uitgerust met een laadkraan kunnen wij alle bovengenoemde materialen voor u opruimen en daarbij kunnen wij  ook materialen leveren. In de particuliere sector kunnen wij bijvoorbeeld  u tuin uitgraven en voorzien van schone grond of zand, ook het afvoeren van uw tuinafval is geen probleem.

Buiten het transport verkopen wij ook materialen zoals zand, grond, stenen etc. deze kunnen we bij u los storten of leveren in big bag’s.

 

Sinds kort beschikken wij over een trechter waardoor wij zonder problemen op afspraak de aanhanger kunnen vullen met het door u gewenste materiaal (zand / grind).

 

Wij verhuren ook klein materieel zoals een mini graver, shovel, trilplaten, stroom-aggregaten etc.

 

 

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Transportspecialist

WIj zijn de transportspecialist in Grootebroek. Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Waar vindt u ons?

Specker Transport Grootebroek

 

Adres:

Nijverheidsweg 3F

1613 DZ Grootebroek

06-517 18 578

info@speckertransportgrootebroek.nl

 

ABN/AMRO  NL42ABNA0492129983

KVK 37085202

 

Contact mogelijkheden

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en onze website te optimaliseren. Door op OK te drukken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. . OK