Geschiedenis

Wie ben ik

Ik heb zelf van jongs af aan altijd een eigen bedrijf willen beginnen. Oorspronkelijk was ik bouwmachine monteur GWSW. Hierin was het toen der tijd nog niet makkelijk om een eigen bedrijf van de grond te krijgen. Van Den-Haag(vandaar de kleuren en de ooievaar) naar Grooteboek verhuisd en weer bij een lokale aannemer gaan werken waar we alles deden wat nodig was, waaronder ook het invallen op de vrachtauto. Hierdoor is een combinatie ontstaan met het rijden op een vrachtauto met autolaadkraan waar tevens de technische kennis kon worden toegepast. Daardoor was de beslissing om zelf een vrachtauto met autolaadkraan te kopen dan ook niet moeilijk, lekker buiten en techniek om je heen wat wil je nog meer.

 

Gaat het niet zo als het moet, dan moet

            het zoals het gaat en opgeven is geen optie

 

Uitdaging

Na het behalen van het middenstandsdiploma en later het ondernemersdiploma, werd mij altijd verteld dat er met een vrachtauto geen geld te verdienen was. Door deze uitspraken werd het opzetten van een transportbedrijf een grotere uitdaging. Voor het begin van Specker Transport Grootebroek moest er een ondernemersplan geschreven worden wat een mooie kijk geeft op je persoonlijkheid. De eerste aankoop van een vrachtauto geschiede en daar kwam de technische achtergrond van pas, een negen jaar oude vrachtauto 6×6 kipper met laadkraan. Na deze vrachtauto is er nog twee keer een gebruikte vrachtauto aangekocht voordat er een splinter nieuwe vrachtauto werd gekocht. Deze nieuwe vrachtauto werd gekocht doordat Specker Transport Grootebroek ook als klein bedrijf wil voldoen aan de milieu eisen. Er werd uitvoerig gezocht naar een geschikte vrachtauto die binnen het eisen pakket viel van Specker Transport Grootebroek, het oog viel dan ook op de GINAF 6×6 WS. Deze vrachtauto, een echte alleskunner, beschikt over een hoog laadvermogen, geschikt voor alle terreinen en een zware autolaadkraan met afstandsbediening. Deze afstandsbediening maakt het voor Specker Transport Grootebroek mogelijk om zelfstandig grote lasten aan te pikken en kan er veilig gewerkt worden aan beide zijden van de vrachtauto. Daarbij is er gekozen voor een stuuras om zo geen schade te veroorzaken aan het wegdek of straatwerk. Tevens is de vrachtauto uitgerust met een geïsoleerde laadbak om het asfalt op temperatuur te houden, deze laadbak is voorzien van milieukleppen om te voldoen aan de laatste milieu eisen. De vrachtauto van Specker Transport Grootebroek is dan helemaal voorzien met de laatste technologie waaronder, dode hoek camera en kiepbeveiliging (wanneer de laadbak omhoog staat kan er niet harder dan 20 km/u worden gereden).

 

Het motto van Specker Transport Grootebroek is overgenomen van een oude werkgever deze luid

“Gaat het niet zo als het moet, dan moet het zoals het gaat” en “Opgeven is geen optie”  dit wordt zowel zakelijk als privé in de praktijk toegepast.

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Transportspecialist

WIj zijn de transportspecialist in Grootebroek. Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Waar vindt u ons?

Specker Transport Grootebroek

 

Adres:

Nijverheidsweg 3F

1613 DZ Grootebroek

06-517 18 578

info@speckertransportgrootebroek.nl

 

ABN/AMRO  NL42ABNA0492129983

KVK 37085202

 

Contact mogelijkheden

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en onze website te optimaliseren. Door op OK te drukken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. . OK