Missie en visie

Strategisch beleid

Het strategisch beleid bepaalt de specifieke richting van de organisatie.

 

Missie

STG Specker Transport Grootebroek is een transportondernemer die transporten verzorgt in de GWSW sector. Met behulp van een vrachtauto die geschikt is voor asfalttransport, puin-, grond- en groenafval bedienen wij regionale en landelijke aannemers, transportbedrijven, gemeentes en particulieren. Niets is voor ons te gek. Aan elke klantwens proberen wij een mouw te passen. Meedenken met de klant is voor ons normaal. Door het verlenen van extra service zoals de verkoop van zand en het uitgraven van de tuin bij het leveren van bestrating etc. bieden wij de klant een compleet dienstenpakket.

 

Visie

Steeds meer bedrijven gaan eigen materiaal verkopen en besteden ritten uit. Hierdoor blijven er voor externe transportbedrijven kansen waar wij dus gebruik van zullen maken. We blijven naar nieuwe kansen zoeken zoals bijvoorbeeld aankoop trechter zodat we een compleet dienstenpakket aan kunnen bieden aan de klant. Klanten gaan steeds meer voor het one stop shopping principe waar wij dan in kunnen voorzien. Met behulp van het keurmerk willen wij aantonen dat wij staan voor kwaliteit. Dit kunnen wij gebruiken om

ons te onderscheiden van de concurrent. Onze visie is dat we van af nu meer met eigen geld willen werken en niet afhankelijk zijn van een bank en daar door en sterke concurrentie positie te houden Als we het hier boven omschreven punt bereikt hebben dan willen wij ons naast de huidige sponsoring gaan inzetten voor “Stichting Doe Een Wens” want een van onze motto’s is “Als je niet kunt delen ben je nooit rijk”

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Bekijk documenten

  • Voorbeeld huurovereenkomst
  • Algemene voorwaarden

 

Transportspecialist

WIj zijn de transportspecialist in Grootebroek. Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Waar vindt u ons?

Specker Transport Grootebroek

 

Adres:

Nijverheidsweg 3F

1613 DZ Grootebroek

06-517 18 578

info@speckertransportgrootebroek.nl

 

ABN/AMRO  NL42ABNA0492129983

KVK 37085202

 

Contact mogelijkheden

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en onze website te optimaliseren. Door op OK te drukken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. . OK