Geleverde materialen

Specker Transport Grootebroek kan alle materialen leveren zowel los gestort of in big bag’s. Hierbij moet worden gedacht aan zand, grind, brekerzand, grond en straatstenen.

 

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Nieuwe service!

Om onze dienstverlening uit te breiden kunnen wij naast het leveren van los gestorte materialen (zand, grond, etc.)nu ook in Big Bags leveren. Het grote voordeel van Big Bags ten opzichte van bulk transport is:

 

  • De klant duidelijk ziet met kleine hoeveel heden dat het ook exact om een kuub gaat per zak
  • Als de materialen geleverd zijn ontstaat er geen overlast met bijvoorbeeld het weg waaien van zand of dat de hele buurt er een zandbak van gemaakt heeft.
  • De materialen en de omgeving blijven veel schoner

 

Ook kunnen wij de Big Bags bij u leveren voor het afvoeren van bijvoorbeeld zand en puin wat overblijft na het straatwerk. De grond die u voor het straten heeft afgegraven indien schoon is. Het afvoeren van u tuinafval. En als bijvoorbeeld een aannemer bij u aan het verbouwen is kunnen deze gelijk het vuil zoals plastic, hout, ijzer en overige bouwmaterialen scheiden in verschillende Big Bags. Het grote voordeel wij halen de Big Bags op en alles is gelijk schoon en opgeruimd.

 

De trechter van Specker Transport Grootebroek maakt het laden van zand op aanhangwagen of big bag mogelijk. De openingstijden van de trechter zijn alleen op afspraak en de prijzen zijn op aanvraag

 

Meer weten?

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Transportspecialist

WIj zijn de transportspecialist in Grootebroek. Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Waar vindt u ons?

Specker Transport Grootebroek

 

Adres:

Nijverheidsweg 3F

1613 DZ Grootebroek

06-517 18 578

info@speckertransportgrootebroek.nl

 

ABN/AMRO  NL42ABNA0492129983

KVK 37085202

 

Contact mogelijkheden

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en onze website te optimaliseren. Door op OK te drukken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. . OK