Opslagruimte particulier

Wie kent het niet het probleem bij het opruimen: gooien we het weg dan zijn we het kwijt of bewaren we het. Maar ja als je het wil bewaren, waar kunnen we het dan het beste kwijt? Een garagebox zou kunnen maar deze zijn meestal niet verwarmd.

 

Al gaat het economisch wat minder, ongemerkt krijgen we steeds meer spullen.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan seizoensgebonden goederen zoals ski’s van de wintersport en een tent van de zomervakantie. Ook spullen die we even niet gebruiken, zoals kleding en speelgoed van de kinderen. Huur een opslagruimte en los dit probleem op!

 

  De keus is aan u wij komen niet opruimen

           bij u maar bieden u wel extra ruimte aan

 

Er zijn veel meer situaties waarin een opslagruimte u een uitkomst biedt.

  • U wilt eindelijk de verbouwing doorzetten? Dan moet de inboedel aan de kant dan kunnen die naar de opberg gigant.
  • Het overlijden van een dierbare is al erg laat staan de keus wat moet u met al de persoonlijke dingen.
  • Als uw huis verkocht is en u moet tijdelijk in een kleinere woning zonder schuur of berging of u maakt een lange wereld reis dan moeten de spullen toch goed achter blijven. In afwachting van uw nieuwe huis bieden onze opslagruimtes een goede uitkomst. Neem rustig de tijd om met de makelaar en de notaris de belangrijke zaken af te ronden, uw spullen staan ondertussen veilig bij ons in de opslag.

 

U hebt de keus uit 4 maten boxen van 1 m² /2,5m²/5m² en 10 m². Dit lijkt misschien weinig, maar met creativiteit kunnen we ze flexibel combineren.

 

We bieden u vele mogelijkheden, er is voor ieder wat wils. Indien u meerdere ruimtes wilt, zullen we zorgen dat deze dicht bij elkaar gelegen zijn, zodat u niet veel extra meters hoeft te maken. Gebruik onze handige ruimtecalculator om uit te rekenen hoeveel opslagruimte u nodig hebt.

 

Wat bieden wij nog meer om uw keus te laten maken:

  • Opslag vanaf 1 m³
  • Ons pand is door middel van camera’s bewaakt, deze beelden woorden deskundig en vertrouwd opgeslagen.
  • Ons pand wordt verwarmd op minimaal 11 graden
  • Wij bieden u handige transport middelen zoals steekwagens/palletwagen en plateau karretjes. Uhoeft niet alles te tillen van u auto naar uw box
  • We maken gebruik van elektronische toegangspassen in plaats van een toegangscode. Hiermee weet je zeker dat je als huurder alleen zelf toegang hebt tot de ruimte.
  • We zijn goed te bereiken op een doorgaande weg.  Dit geeft u een extra veilig gevoel

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Transportspecialist

WIj zijn de transportspecialist in Grootebroek. Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Waar vindt u ons?

Specker Transport Grootebroek

 

Adres:

Nijverheidsweg 3F

1613 DZ Grootebroek

06-517 18 578

info@speckertransportgrootebroek.nl

 

ABN/AMRO  NL42ABNA0492129983

KVK 37085202

 

Contact mogelijkheden

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en onze website te optimaliseren. Door op OK te drukken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. . OK