KTO / TLN

Klein Transport Ondernemers (KTO) is een onderdeel van Transport en Logistiek Nederland (TLN). Specker Transport Grootebroek is vicevoorzitter van de klankboordgroep KTO Noord-West, via deze klankboordgroep willen de kleine transport ondernemers de problemen die zij tegenkomen tijdens hun werk bespreekbaar maken naar TLN. TLN gaat met deze problemen naar de diverse instanties om zo tot een goede oplossing te komen. Hierin moet je denken aan gevaarlijke verkeersituaties, oponthoud bij bepaalde trajecten maar ook het welzijn van de chauffeur.

 

Winnaar TLN-ondernemersprijs laten zien hoe het ook kan

Tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland (TLN) in Studio 21 in Hilversum werd de winnaar bekend gemaakt van de prestigieuze TLN Ondernemersprijs 2014. Winnaar in de categorie kleine bedrijven is STG Specker Transport uit Grootebroek. De winnaar ontving de prijs uit handen van de juryvoorzitter Annemarie van Gaal en minister Schultz. De TLN Ondernemersprijs is binnen de sector een prestigieuze prijs. Dit jaar ging de prijs naar transportbedrijven en logistiek dienstverleners die hebben aangetoond alle aspecten van het ondernemerschap te beheersen. Voor veel bedrijven lag de focus de afgelopen jaren op overleven en minder bij nieuwe ontwikkelingen en trends. Deze periode heeft veel gevraagd van het ondernemerschap. Dit jaar is daarom de focus gelegd op hoe ondernemers zich staande weten te houden in deze lastige tijd. Welke maatregelen en aanpassingen heeft een bedrijf genomen op gebied van strategie en visie, personeel, middelen, klanten en financiƫn om de marktpositie te behouden of verstevigen. TLN wil met de jaarlijkse uitreiking van deze prijs ondernemers stimuleren meer aandacht te schenken aan continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector.

Uitreiking TLN ondernemersprijs met Annemarie van Gaal

Promotiefilm TLN ondernemersprijs

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Liever persoonlijk contact? Wij bellen u graag terug. Laat uw nummer hieronder achter.

Transportspecialist

WIj zijn de transportspecialist in Grootebroek. Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Waar vindt u ons?

Specker Transport Grootebroek

 

Adres:

Nijverheidsweg 3F

1613 DZ Grootebroek

06-517 18 578

info@speckertransportgrootebroek.nl

 

ABN/AMRO  NL42ABNA0492129983

KVK 37085202

 

Contact mogelijkheden

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en onze website te optimaliseren. Door op OK te drukken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. . OK